Webshop laten maken

Wij maken gebruiksvriendelijke webshops volgens de laatste webshop standaarden. De webshop van Fijn Media zijn eenvoudig zelf te beheren via een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Je kunt zelf pagina’s beheren, producten toevoegen, nieuwsbrieven versturen en je klanten laten betalen via iDeal of Paypal.

Een webshop moet natuurlijk goed gevonden worden door de doelgroep. Daarom zijn de websites van Fijn Media geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing. Voor een betere Google positie raden wij aan om de websiteteksten door een professionele tekstschrijver te laten schrijven.

Hoe werken wij

Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij razendsnel een webshop opleveren. Bij het maken van een webshop kijken we eerst naar de behoeftes en doelgroepen. Aan de hand hiervan maken wij een gepaste webdesign. Als het webdesign is goedgekeurd beginnen wij aan de ontwikkeling van de webshop. Ondertussen wordt je op de hoogte gehouden van de laatste vorderingen en kun je zelfs live meekijken naar de ontwikkeling van je website.

Heb je een webshop bij een ander internetbureau en wil je graag overstappen naar Fijn Media? Geen probleem, met de overstapservice helpen wij je gratis met een vlekkeloze overgang.

webshop-laten-maken

Offerte?Aanvragen

0488 443 029