Een website laten maken

Wij maken gebruiksvriendelijke websites volgens de laatste website standaarden. De websites van Fijn Media zijn eenvoudig zelf te beheren via een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Je kunt zelf pagina’s aanmaken, foto’s plaatsen en tekst wijzigen. Alle geleverde websites van Fijn Media zijn klaar voor mobiele apparaten (responsive) dus geen extra kosten voor een mobiele website.

Een website moet natuurlijk goed gevonden worden door de doelgroep. Daarom zijn de websites van Fijn Media geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing. Voor een betere Google positie raden wij aan om websiteteksten door een professionele tekstschrijver te laten schrijven.

Hoe werken wij

Door onze efficiƫnte werkwijze kunnen wij razendsnel een website opleveren. Bij het maken van een website kijken we eerst naar de behoeftes en doelgroepen. Aan de hand hiervan maken wij een gepaste website ontwerp. Als het ontwerp is goedgekeurd beginnen wij aan de websiteontwikkeling. Ondertussen wordt je op de hoogte gehouden van de laatste vorderingen en kun je zelfs live meekijken naar de ontwikkeling van je website.

Heb je een website bij een andere ontwikkelaar en wil je graag overstappen naar Fijn Media? Geen probleem, met de overstapservice helpen wij je gratis met een vlekkeloze overgang.

Wat je van ons kan verwachten

  • Ontwerp in eigen huisstijl
  • Goed vindbaar in Google
  • Werkt op tablet en smartphone
  • Eenvoudig zelf de inhoud aanpassen
  • Binnen 5 dagen online
  • Alles inclusief zonder extra kosten

Offerte?Aanvragen

0488 443 029